Goud bij Arnhem Rookworststad 2016

Persbericht, oktober 2016

Gildeslager Wout van de Veen is in de prijzen gevallen tijdens de 42e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2016. De volgende ingezonden producten van Gildeslager Wout van de Veen zijn tijdens de 42e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond.

  • Grove rookworst: GOUD
  • Fijne rookworst: GOUD

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Gildeslager Wout van de Veen bekroond zijn met GOUD, betekent dat zij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkopen.
 
De organisatie van Arnhem Rookworststad

Goud bij Arnhem Rookworststad 2015

PERSBERICHT 10 oktober 2015

Gildeslager Wout van de Veen is in de prijzen gevallen tijdens de 41e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2015. De ingezonden producten van Gildeslager Wout van de Veen zijn tijdens de 41e vakwedstrijd Arnhem Rookworst bekroond met Goud.

De vakwedstrijd Arnhem Rookworststad is de grootste nationale Gelderse Rookworstwedstrijd voor innovatieve rookworstproducten. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd.

Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialist. Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van Gildeslager Wout van de Veen bekroond zijn betekent dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

De organisatie van Arnhem Rookworststad.

Worstmakerij

zaterdag 18 oktober 2014                         LUNTERSE KRANT
Goud met ster voor Slagerij Wout van de Veen

Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen is tijdens ‘Arnhem Rookworststad’ vijf maal in de prijzen gevallen. De bekroning van de deelname was wel het predicaat ‘Goud met Ster’ voor de totale inzending.
Alle inzendingen werden bekroond met de hoogste waarderingen. Goud was er dus voor de kipworst, de grove en fijne worst en de rundworst. Aan deze competitie ‘Arnhem Rookworststad’ deden zo’n 300 slagers uit geheel Nederland mee.

De ruimte in de winkel aan de Hoofdweg in Ederveen is er maar amper op- berekend. Het personeel zal de komende weken weer tussen de vele gewonnen bekers de klant moeten vinden om te vernemen wat de bestelling is. Ze zijn het gewend, de klanten en het personeel. En daar schuilt nu net het gevaar.
“Want”, geven vader en zoon Van Veen aan: “we zijn hier heel erg blij mee en willen dat graag met onze medewerkers en klanten delen. Het is en blijft nog altijd een prestatie van ons allemaal. We zijn er trots op dat we elk jaar weer met onze producten in de hoogste categorie eindigen.”

Een prestatie van formaat, want de worsten worden bij wijze van spreken zo uit de vitrine in de winkel gehaald en ingezonden. De worsten die met goud werden bekroond zijn bij de klanten in de koelkast terug te vinden.
Dat maakt de prestatie zo bijzonder en daarom worden de klanten van Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen dan ook betrokken bij het behaalde resultaat.
De kracht van deze prestatie is dat de Ederveense slager producten van de eigen slacht verkoopt.
“Wij gebruiken geen smaakversterkers. Bij ons gaat het zoals men het vroeger deed. En dat proef je aan onze producten. Deze zijn met zorg gemaakt. In onze slagerij in Ederveen en Renswoude verkopen we een eerlijk product.”

Ook de klanten profiteren mee van de behaalde prestatie (zie elders in deze Lunterse Krant). Want per slot van rekening zijn zij het die de naam van deze ambachtelijke slagerij op waarde weten te schatten.  Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen: worstmakers van vader op zoons!


Zaterdag 28 september 2013

LUNTERSE KRANT

Slagerij Wout van de Veen in de prijzen

EDERVEEN – Tijdens de VAS-beurs (Vereniging Amsterdamse Slagers) is Ambachtelijk Slager Wout van de Veen in de prijzen gevallen. Niet minder dan vijf maal goud was de beloning voorde inzending van de producten. Dat waren: rookworst, leverworst, de bruine bonensoep.

Dit najaar kunnen klanten van de Ederveense slager weer genieten van de diverse eigen gemaakte soepen. Eén ervan, de Bruine Bonensoep, werd in Amsterdam bekroond met Goud met Ster.

De vijf bekroningen met goud geven aan dat het team van Wout van de Veen zich al jaren op eenzame hoogte bevindt. De producten zijn uitgebalanceerd van smaak, met ingrediënten van hoge kwaliteit. Alle producten die worden ingezonden naar vakbeurzen komen uit de vitrine aan de Hoofdweg in Ederveen.

De prijswinnende rookworst, leverworst, kookworst, gebraden kipfilet en de bruine bonensoep geven aan dat het ambachtelijke niveau van het team van Ambachtelijk Slagerij van de Veen elke dag weer een uitstekende prestatie levert om haar klanten uitsluitend kwaliteit te leveren.


Tweede Nationaal kampioen van Nederland!

EDERVEEN – Ambachtelijk slagerij Wout van de Veen heeft een prachtige prestatie geleverd. Tijdens een internationale vakwedstrijd in Roermond legde de Ederveense slager beslag op een mooie tweede plaats. Slechts één enkel schamel puntje kwam het tekort om zich nationaal kampioen te kunnen noemen.

De concurrentie was sterk en kwam niet alleen uit eigen land. Het was een breed internationaal gezelschap van vakmensen uit Denemarken, België, Duitsland, Oostenrijk, Italië en Frankrijk.

Niet minder dan twintig (!) producten had Ambachtelijk slagerij Wout van de Veen ingezonden. Deze werden gekeurd door een internationale jury die onder meer lette op: smaak, kleur, samenstelling van het product en het gebruik van hulpstoffen. En het gebruik van kruiden in de

producten.

"Deze worden door ons in de slagerij samengesteld. We gebruiken pepers uit diverse landen, foelie, koriander, nootmuskaat e.d."

De keuring vond plaats in samenwerking met TNO en vertegenwoordigers van de voedsel- en warenwet en het Gilde van Worstmakers. Met name werd gekeken naar het gebruik van de omstreden E-nummers.

Een keuring die de producten van de Ederveense slager met glans doorstond. Wat maakte het dan dat Wout een enkel punt te kort kwam voor de titel?

"Ons rookvlees was net iets te vers. De producten die wij hebben ingezonden komen uit de vitrine. Producten die onze klanten dagelijks kopen. Het rookvlees hadden we net voor de inzending klaargemaakt. Het was dus super vers."

Gouden prijzen....!!!

Wout van de Veen, KAMPIOEN voor het maken van de LEKKERSTE SOEPEN!! Op de Slavakto, de internationale vakbeurs voor slagers, zijn in september 2012 weer prijzen gevallen voor slagerij Wout van de Veen! Alle ingezonden producten werden met GOUD bekroond. De Bruine bonensoep is de allerlekkerste van het land, zo liet de jury weten. Ook de ambachtelijke ROOKWORST smaakte naar meer.


Slagerij Wout van de Veen gouddelver op slagersvakbeurs

EDERVEEN – Tijdens de gehouden Nationale Slagersvakbeurs in Amsterdam 2011 heeft Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen 14x (!!!) goud + ster veroverd voor haar inzendingen.Thumb_foto_1

In slagerskringen is dit een uitzonderlijke prestatie. Het juryrapport was dan ook duidelijk "de hoogste klasse van vakmanschap" en "zo lekker nog nooit geproefd!" Verder viel er in het rapport te lezen: voor deze worsten rijdt je niet een straatje om, maar om een heel dorp!

De kracht van deze prestatie is dat de Ederveense slager producten van de eigen slacht verkoopt. “Wij gebruiken geen smaakversterkers. Bij ons gaat het zoals men het vroeger deed. En dat proef je aan onze producten. Deze zijn met zorg gemaakt. In onze slagerij in Ederveen en Renswoude verkopen we een eerlijk product.”

De inzending aan de Nationale Slagersvakbeurs bestond onder meer uit: vleeswaren, rook worst, leverworst en kookworst.

Met het binnenhalen van 14x goud + ster voor haar producten bekroont Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen haar positie in de top van de nationale slagerswereld. Een prestatie van formaat, want nog altijd geldt het gezegde: aan de top komen is een moeilijke weg, maar er blijven vergt nog veel meer inspanning. Een inspanning welke niet mogelijk is zonder het enthousiasme en inzet van de medewerkers(sters). Want zij zijn het die de klanten deze topslagerij een identiteit geven.

Ook de klanten profiteren mee van de behaalde prestatie. Want perslot van rekening zijn zij het die de naam van deze ambachtelijke slagerij op waarde weten te schatten.

Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen: worstenmakers van vader op zoon!

Thumb_foto_2  Thumb_foto_3


37e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2011

Slager en meesterworstmaker Wout van de Veen is in de prijzen gevallen tijdens de 37e nationale vakwedstrijd Arnhem Rookworststad 2011.

De ingezonden producten van meesterworstmaker Wout van de Veen zijn tijdens de 37e vakwedstrijd Arnhem Rookworst allemaal bekroond met GOUD met ster! Arnhem Rookworststad vakwedstrijd is de grootste nationale wedstrijd van Gelderse Rookworst en innovatieve rookworstproducten in Nederland. Slagers en worstmakers uit heel Nederland krijgen tijdens deze wedstrijd de kans om nationale waardering te oogsten voor hun vakkundigheid, door mee te doen aan deze unieke vakwedstrijd. Het behalen van een onderscheiding is dan ook een erkenning van de kwaliteit van de Gelderse Rookworst en een waardering voor het vakmanschap van deze ambachtelijke specialisten.

Thumb_foto_4
Een team van deskundige juryleden keurden de ingezonden producten op uiterlijk en aanzien, vorm en kleur, aanzien snijvlak en structuur, geur en smaak, consistentie en innovatie.

Het feit dat de producten van slager Wout van de Veen bekroond zijn betekent dat hij een Gelderse Rookworst van zeer hoge kwaliteit verkoopt.

De organisatie van Arnhem Rookworststad.

Vandaag
11.1°C
onbewolkt
Wind: oost 2 m/sec
maandag
17°C
dinsdag
16°C